Op zaterdag 28 maart zijn veel woonkamers in Almere muzikaal opgefleurd. Door de corona crisis moet iedereen afstand van elkaar houden en zoveel mogelijk in hun eigen huis blijven. Hierdoor heeft een groepje Almeerse ondernemers een ludieke actie bedacht om mensen een hart onder de riem te steken.

Onder de slogan #ALLYBLIJFTBINNEN hebben ze een boot gevuld met speakers waarmee ze muziek hebben afgespeeld voor onder andere ouderen in Woonzorgcentrum De Kiekendief. Vanaf 14:30 uur was er op verschillende plekken in Almere op het water muziek te horen. Iedereen die binnen zit, geen bezoek mag ontvangen of niet naar een feestje kan gaan, kreeg een feestje bezorgd door de initiatiefnemers.

Het idee was binnen een paar uur bedacht, uitgewerkt en opgestart. De initiatiefnemers van de ludieke actie zijn Almere Rondvaarten, TSR AV, ALLYLIFE, BeeDesign en NI-JA Textielgroep. Als er goede reacties volgen zal het niet bij een eenmalige actie blijven, maar zal de boot vaker worden opgetuigd om door Almere te varen.

Ally Life

Bekijk alle posts